Business Inspiration | Björn & Madeleine Åsbrink driver Business Inspiration
Business Inspiration hjälper er att nå framgång. Björn Åsbrink och Madeleine Åsbrink kan med sin mångåriga erfarenhet erbjuda allt från ett inspirerande innehåll på er kick-off till ett längre samarbete med ledord som: Inspiration, utveckling, professionalism och hållbarhet.
15295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15295,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Om Business Inspiration

Business Inspiration hjälper er att nå framgång. Vi erbjuder allt från ett inspirerande innehåll på er kick-off till ett längre samarbete under vilket vi hjälper er att bli en arbetsplats i världsklass och ett företag som når sina föresatser och lite till. Våra konsulter har lång erfarenhet och förstår både affären och vad som krävs för att få medarbetarna att komma till sin rätt och prestera på topp. Vår vision är att Göra avtryck och få företag och organisationer att blomstra tack vare ett mänskligt perspektiv. Och syftet är att Frigöra kraften i organisationen. Värderingarna som genomsyrar vårt arbete är: Inspiration, utveckling, professionalism och hållbarhet.

bjorn-2

Björn Åsbrink

Björn Åsbrink har över 20 års praktisk erfarenhet av att hjälpa företag att lyckas med sina förändringsinitiativ. Han har i rollen som förändringsledare hjälpt över 30 företag att utveckla och implementera affärsprocesser och IT-stöd som är i linje med  företagets övergripande mål och strategier. Han kombinerar sin spetskompetens inom verksamhetsutveckling med erfarenhet och kunskap att leda människor och grupper i förändring. Björn är en erfaren ledare och certifierad professionell coach (EMCC). Han är en av grundarna till Magnificent och har startat  upp och varit VD för iStone Access AB. Björn har en omfattande erfarenhet av ERP implementationer och alla dess faser från framtagning av affärssystemsstrategi och val av system till implementering och förvaltning.

madeleine-2

Madeleine Åsbrink

Madeleine Åsbrink har arbetat med förändring i olika kontexter under hela sin karriär. Under tio år arbetade hon inom telekombranschen som affärsutvecklare och produktchef och drev eller deltog i olika utvecklingsprojekt, allt från att utveckla nya tjänster till att starta upp nya verksamheter. Med sitt människointresse som drivkraft skolade hon om sig inom det beteendevetenskapliga området och arbetade som coach och terapeut under många år då hon intresserade sig för inre drivkrafter och frågan “varför vi gör som vi gör?”. Under dessa år skrev hon en rad böcker (numera åtta stycken) och uppdaterade sig inom all forskning kring inre motivation. På så sätt har hon djup och gedigen kunskap kring vad som krävs och hur man kan stötta individer att genomföra förändringar på alla plan i sitt liv. Sedan femton år arbetar hon med att hjälpa företag att nå framgång genom ett mänskligt perspektiv. Under de senaste åren har hon arbetat med stora IT transformationsprojekt där hennes roll framförallt har varit att stötta ledningen och ledare att leda medarbetare genom förändringen, samt att bidra med tjänsteutveckling inom förändringsledning.