Business Inspiration | Föreläsningar
15590
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15590,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Motivation i föreläsningsform eller en kickoff utöver det vanliga

Vill du tända gnistan hos kollegorna, lärarna eller eleverna? Eller letar ni efter ett inspirerande och givande innehåll som gör skillnad till er kickoff eller företagskonferens? I så fall har du kommit rätt.

Inspirationsföreläsningar

Madeleine är sedan många år en professionell och uppskattad föreläsare. Hennes föreläsningar är inspirerande med ett rikt innehåll och många råd och tips som gör skillnad redan dagen efter. Hennes stora passion är inre drivkrafter och motivation och att få människor att komma till sin rätt. Exempel på teman är:

 

  • Skapa engagemang mot gemensamma mål med värdebaserat ledarskap
  • Inre drivkrafter och motivation
  • Utveckla effektiva team
  • Vad vill du egentligen?
  • Det är aldrig för sent att förverkliga dina drömmar
  • Motivation för skoltrötta
  • Du kan bli vad du vill när du blir stor

 

”Fantastiskt bra!” ”Bättre än förväntat” ”Otroligt bra, skulle vilja ge en 10:a, men skalan gick bara till 5!”

 

”Jag vill tacka för ditt otroliga föredrag. Ditt engagemang och din givmildhet som du gav tillsammans med dina erfarenheter, är utöver det vanliga. Många föredrag är hälften så långa och har en bråkdel av innehåll i jämförelse med ditt.” 

En kick off som gör skillnad

Madeleine och Björn har lyft flera företag till nya höjder. Så när ni ändå har en del eller alla medarbetare samlade varför inte passa på att fylla dem med relevant inspiration och konkret kunskap kring motivation, mål, projektteam, grupputveckling, affärsmannaskap eller era unika kärnvärden. Satsa på en eller flera föreläsningar eller workshops som gör skillnad i vardagen.

Exempel på kundcase

Thorengruppen

Föreläsning – motivation och lust till livslångt lärande

Under Thorengruppens årliga konferens erbjöds lärarna en föreläsning som gav dem kunskap om inre drivkrafter och motivation och vad som krävs för att väcka var och ens egen lust att lära. Deltagarna fick också konkreta tips och verktyg för att skapa en motiverande lärmiljö. Utdrag ur innehållet:

 

1. Varför blir elever skoltrötta?

2. Inre och yttre drivkrafter

3. Senaste rönen från forskningen

4. En modell för inre drivkrafter och motivation

5. Konkreta tillämpningar

R2M

Två dagars kick off med temat ”Medarbetarna”

Under R2M´s årliga kickoff fyllde Business Inspiration innehållet under två dagar. Alla medarbetarna fick ta del av tre olika workshops under vilka teori varvades med egen reflektion och diskussioner i grupp. Teman för blocken var:

 

1. Öka medarbetarengagemanget

2. Förbättra samspelet i projektteamen

3. Affärsmannskap i konsultrollen

 

Inför kickoffen intervjuades ett antal medarbetare och på så sätt kunde föreläsningarna fyllas med konkreta och relevanta exempel från konsulternas vardag.