Business Inspiration | Böcker
15488
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15488,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 
En självklar ledare!

Missa inte Madeleines åttonde bok –  En självklar ledare!
I den får du en rad konkreta råd och tips på hur du kan nå ökad självinsikt, högre självkänsla, mer självförtroende och ytterligare självtillit. En boostad självbild hjälper dig i alla lägen oavsett om du är VD för en stor koncern, teamledare eller chef för ditt eget liv. Se Madeleines korta film om boken https://www.youtube.com/watch?v=-_XtWCUwUts&feature=em-share_video_user. Pris 250 kr inkl moms och frakt. Mejla din beställning till madeleine@businessinspiration.se.

Input från läsare av boken

”Min direkta sammanfattning av att läst boken var helt enkelt att lyfta på kepsen och se allt i ett större sammanhang och inspirera, ge utrymme och tid till mina medarbetare att bli sin egen chef. Teamet är allt, om vi vet var vi är på väg och varför. Mår vi bra och har roligt tillsammans skapas det energi som alla kan ta del av, circular movement!” Johnny Andersson Arkitekt och grundare Jordens Arkitekter.

 

”Det här är en bok jag kommer att komma tillbaka till och läsa i med jämna mellanrum. Insikt om egna och andras drivkrafter är en förutsättning för att skapa gemensamma och i längden varaktiga mål. De teoretiska avsnitten i boken är lätta att förstå, precis lagom djupa och spänner över många viktiga aspekter. Övningarna och frågorna är konkreta och lätta att tillämpa både enskilt och i grupp, men fodrar en hel del eftertanke.” Annika Larsson, projektledare, Qognito management AB.

 

”För mig var det intressant och givande att läsa och förstå de olika perspektiven på personlig utveckling och ledarskap i boken. Dessa tillsammans med övningarna ger en god grund och plattform att bygga på när det gäller egen insikt och därmed möjlighet att stödja och hjälpa andra till ökad medvetenhet och personligt växande.” Annika Perny Lindgren Civ. Ekonom och Dipl. Mental tränare

Frigör kraften

frigor-kraften

I vår bok Frigör kraften med värdebaserat ledarskap presenteras hela vår modell och du får tips och verktyg på hur du kan utveckla lönsamma och hållbara företag.

Pris:199 kr inkl. moms och frakt.

Läs mer

Engagemang, arbetsglädje och gemensamma mål. Är det inte i ett sådant sammanhang vi alla vill vara? Och det bästa av allt är att det leder till ökad produktivitet, högre effektivitet och mer lönsamhet. Genom att växa och utveckla företaget genom ett mänskligt perspektiv blir ni en hållbar och framgångsrik aktör att räkna med framöver.

Madeleine och Björn Åsbrink har lång erfarenhet av att leda och utveckla affärsverksamheter och av att leda processer på individ- och gruppnivå. Genom att kombinera sitt kunnande har de tagit fram ett unikt sätt att arbeta med företagsutvecklingen. För att få ut maximal effekt av alla ansträngningar gäller det att både de mjuka och de hårda faktorerna är på plats. På ett enkelt och rättfram sätt beskriver de hur ni ska gå till väga för att lyckas.

Beställ boken

  Antal böcker*

  För- & efternamn*

  Företag + orgnummer

  Din epost*

  Leveransdress*

  Postnummer & Ort*

  Telefon*

  Eventuell kommentar

  Annan faktureringsadress än ovan?

  Spamskyddsfråga:

  Världens bästa kundservice

  kundservice-

  En undersökning gjord av Accenture 2013 visar att värdet av den marknad som uppstår när konsumenter byter leverantör uppgår till 280 miljarder kronor.

  Läs mer och beställ
  Kroppen ljuger inte

  Kroppen ljuger inte
  Kroppen minns allt du har varit med om, och försöker ständigt dig om det som du allra helst vill glömma. Du kan ljuga för dig själv under många år även om det har ett pris.

  Läs mer och beställ
  Nystart i livet

  nystart

  Hitta tillbaka till livsglädjen efter utbrändhet
  I ”Nystart i livet” får läsaren lära sig mer om stress och de egentliga orsakerna bakom utbrändhet. Här finns praktiska lära känna dig själv-övningar, bryta mönstret-tips och tänka rätt-förslag.

  Läs mer och beställ
  Sju lektioner om att våga ta plats

  sjalvklar

  Sju lektioner om att våga ta plats
  Vad innebär det egentligen att ta plats? Är det att armbåga sig fram, och alltid få precis som man vill? Absolut inte! Utan det är när man tillåter sig vara den man är och visar upp sig i samvaron med andra. Finns nu som e-bok!

  Läs mer och beställ
  Ta makten över ditt liv

  7 steg till att förverkliga dina drömmar
  Här är en betydelsefull självhjälpsbok. Konkret, med tydliga exempel och övningar. Du får hjälp att vidga perspektiven, se saker i sitt rätta sammanhang och ta klivet mot ett sant liv.

  Läs mer och beställ
  Lilla motivationsboken

  LIlla-motivationsboken

  Lilla motivationsboken för skoltrötta

  ”Det är så många unga idag som gör saker för att vara andra till lags. Det är så viktigt för självkänslan och det egna jaget att få utvecklas och att lyssnas till sin egen röst. Att fundera över vad JAG vill. Där tror jag ”Motivationsboken för skoltrötta” har stor betydelse. Även för icke skoltrötta men ändå sökande tonåringar! Den är utmärkt utformad med enkla frågor som kan få stora tankar att sättas igång!” Carina, lärare Norrbergsskolan

  Denna bok är slutsåld. Finns på bibliotek och antikvariat.