Business Inspiration | En coachande e-kurs för att boosta självbilden
16243
post-template-default,single,single-post,postid-16243,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

31 okt En coachande e-kurs för att boosta självbilden

Nu finns En självklar ledare!  som e-kurs. Kursen består av tio lektioner och i var och får du ta del av ett teoriavsnitt, en sammanfattande film och avslutande reflektionsfrågor. Steg för steg, i ditt eget tempo, får du fungerande verktyg och smarta tips på hur du kan bygga upp din inre styrka. En boostad självbild hjälper dig i alla lägen oavsett om du är VD för en stor koncern, teamledare eller chef för ditt eget liv.

Gå e-kursen på egen hand eller tillsammans med en ledarskapsutbildning eller något annat självutvecklingsprojekt. Din investering är 395 kronor inklusive moms. Mejla din beställning till madeleine@businessinspiration.se. Ange fakturaadress.