Business Inspiration | Spar energi genom att hantera självvalda och påtvingade förändringar på ett smart sätt
16225
post-template-default,single,single-post,postid-16225,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

09 sep Spar energi genom att hantera självvalda och påtvingade förändringar på ett smart sätt

Aldrig någonsin har utvecklingen gått snabbare inom alla områden. Och vare sig du vill eller inte påverkar det dig. För att hänga med i svängarna och se till att du är uppdaterad inom relevanta områden krävs det att du har smarta strategier för att tackla alla nödvändiga  omställningar.

Det är bra att känna till att hjärnan instinktivt kommer att föredra det välkända. Så även om en förändring är till godo kommer du att möta inre motstånd och protester från omgivningen. Du kan inte heller klara av omställningen endast med hjälp av din viljestyrka. För din autopilot som sköts av ditt omedvetna har nämligen en miljon större kapacitet än din viljestyrka. Och det mesta du gör under en dag är automatiserade tankar, känslor och handlingar som sköts av ditt omedvetna. En omställning kommer att kräva en hel del energi och därför kan du inte heller ta dig an hur många förändringar som helst på en gång. I alla fall inte om du vill lyckas.

Här följer en kort inspirationsfilm med en rad tips och råd på hur du möter förändringar på ett framgångsrikt sätt. https://www.youtube.com/watch?v=z4GAJBJeAE0&t=1s Filmen är nummer tio i vår serie – En självklar ledare. Om du har missat någon av de tidigare delarna hittar du dem på vår hemsida under fliken nyheter: https://businessinspiration.se