Business Inspiration | Med rätt inställning når du längre
16220
post-template-default,single,single-post,postid-16220,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

19 aug Med rätt inställning når du längre

När man betraktar en framgångsrik person utifrån är det förödande enkelt att tro att han eller hon haft tur, talang eller helt andra förutsättningar än en själv. Men det är inte sant. Bakom varje framgång ligger det blod, svett och tårar. Den kanske största framgångsfaktorn är att inneha ett dynamiskt mindset eller grit. Vilket innebär att du envetet nöter på mot ditt mål oavsett vad som sker. För att lyckas krävs det att du ser varje motgång och varje misslyckande som en möjlighet. En chans till att vässa dina prestationer och utveckla nya och mer framgångsrika strategier. Det kan låta enkelt i teorin, men vågar du anta utmaningen i verkligheten? Här följer en kort inspirationsfilm som hjälper dig att stärka din mentala kapacitet https://www.youtube.com/watch?v=YQN2P7uZSqY

Om du vill ha ännu mer tips och konkreta råd på hur du kan stärka din mentala kapacitet hittar du dem i kapitel nio i boken En självklar ledare!. Läs mer om den på hemsidan: https://businessinspiration.se/bocker/