Business Inspiration | Utveckla en optimal självbild
16216
post-template-default,single,single-post,postid-16216,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

20 jun Utveckla en optimal självbild

Självbilden är oerhört viktig då den styr alla medvetna och omedvetna val. Personer med en positiv bild av sig själva ror hem det ena projektet efter det andra, medan personer med en negativ självbild fäller krokben för sig själva gång på gång. Självbilden kan delas upp i fyra delar 1) självinsikt, 2) självförtroende, 3) självkänsla och 4) självtillit. För att lyckas med det du önskar i livet krävs en självbild som tjänar dina syften. Den goda nyheten är att det går att utveckla och stärka självbilden så att den blir så optimal som möjligt. I filmen får du tips på hur du lyckas. https://www.youtube.com/watch?v=dpx1QgchNzY&feature=youtu.be

Om du vill ha ännu mer tips och konkreta råd på hur du kan stärka självbilden hittar du dem i kapitel åtta i boken En självklar ledare!. Läs mer om den på hemsidan: https://businessinspiration.se/bocker/