Business Inspiration | Övervinn dina mentala och känslomässiga hinder
16209
post-template-default,single,single-post,postid-16209,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

13 jun Övervinn dina mentala och känslomässiga hinder

Många gånger kan yttre hinder kännas oövervinnerliga, men när det väl kommer till kritan finns det ofta en väg förbi dessa medan de inre hindren är svårare att övervinna. Begränsande tankar, känslomässiga sår och rädslor fäller krokben på många. I denna korta film får du lära dig mer om de osunda drivkrafterna och hur du kan övervinna dessa så att de sunda och livgivande drivkrafterna får kommandot i ditt liv. https://www.youtube.com/watch?v=9YetaizR22g

Om du vill lära dig mer om dina drivkrafter och utveckla din självbild (självinsikt, självkänsla, självförtroende och självtillit) är boken En självklar ledare! en konkret guide och arbetsbok som ger dig effektiva verktyg för att boosta självbilden. Du hittar mer information om den på hemsidan: https://businessinspiration.se/bocker/