Business Inspiration | Fem tips på hur du definierar en målbild som hjälper dig att nå dit du vill
16197
post-template-default,single,single-post,postid-16197,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

15 maj Fem tips på hur du definierar en målbild som hjälper dig att nå dit du vill

Svåra och utmanande mål ökar motivationen, prestationerna och arbetsglädjen. Genom att ta hänsyn till hur hjärnan fungerar kan du definiera mål som på bästa sätt hjälper dig att nå dina föresatser. Här kommer fem heta tips på hur du sätter mål för att öka chanserna att nå dit du vill: https://www.youtube.com/watch?v=Fp2zYBdzB9Y&t=178s

Om du vill lära dig mer om dina drivkrafter och utveckla din självbild (självinsikt, självkänsla, självförtroende och självtillit) är boken En självklar ledare! en konkret guide och arbetsbok som ger dig effektiva verktyg för att boosta självbilden. Du hittar mer information om den på hemsidan: https://businessinspiration.se/bocker/