Business Inspiration | Påfyllda behov främjar prestationerna och arbetsglädjen
16204
post-template-default,single,single-post,postid-16204,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

19 mar Påfyllda behov främjar prestationerna och arbetsglädjen

En förutsättning för att du ska kunna göra ett bra jobb, vara en god förebild och samtidigt ha ork nog att stötta och coacha dina medarbetare är att du vet vad du behöver och använder framgångsrika strategier för att få vad du önskar.

Det gäller dock att inte stirra sig blind på de egna behoven, utan det är lika viktigt att kunna uppmärksamma medarbetarnas och gruppens behov och se till att alla får rätt förutsättningar för att trivas och prestera optimalt.

Här kommer en kort inspirationsföreläsningen om hur du kan se till att du och medarbetarna får vad ni behöver https://www.youtube.com/watch?v=diqe0xclcPI&feature=em-share_video_user

Om du vill lära dig mer om dina drivkrafter och utveckla din självbild (självinsikt, självkänsla, självförtroende och självtillit) är boken En självklar ledare! en konkret guide och arbetsbok som kan hjälpa dig på vägen. Du hittar mer information om den på hemsidan https://businessinspiration.se/bocker/