Business Inspiration | Del tio – Led dig själv genom förändring!
16057
post-template-default,single,single-post,postid-16057,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

15 Nov Del tio – Led dig själv genom förändring!

Utvecklingstakten i vårt moderna samhälle är exponentiell och som en följd är förändringstakten snabbare än någonsin. För att lyckas bemästra alla delar av livet och möta både de självvalda och påtvingade förändringarna är det smart att ta kommandot över allt du ställs inför. Den tionde och sista delen i vår ledarskapsutbildning – En självklar ledare! – handlar just om vad som krävs för att lyckas göra en förändring samtidigt som du får tips och råd på hur du kan stötta dig själv på bästa sätt. Lycka till! Led dig själv genom förändring!