Business Inspiration | Del nio – Med rätt inställning når du längre
16027
post-template-default,single,single-post,postid-16027,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

21 sep Del nio – Med rätt inställning når du längre

Om du har följt vår webbaserade ledarskapsutbildning – En självklar ledare! – vet du att vi nu är framme vid del nio. Skulle du ha missat tidigare avsnitt hittar du dem här på hemsidan. Och om du vill vara helt säker på att få nästa inspirerande och utbildande utskick kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här på hemsidan.

För många år sedan var jag och såg teaterföreställningen Ronja Rövardotter med mina barn. Ensemblen hade fått arbeta hårt för att lyckas och i programmet delade de med sig av citatet: De som lyckas är de som fortsätter när alla andra har gett upp. Och det är temat för denna utbildningsdel.

Den stora skillnaden mellan en vinnare och en förlorare är förmågan att möta, hantera och övervinna motgångar. Klicka på länken så får du veta allt du behöver för att utveckla dina mentala styrka och din uthållighet så att du helt säkert orkar ända fram till mållinjen. Med rätt inställning når du längre

Läs mer om värdebaserat ledarskap här.