Business Inspiration | Del sju – Övervinn alla hinder med mental träning
16013
post-template-default,single,single-post,postid-16013,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

12 jun Del sju – Övervinn alla hinder med mental träning

Vilket mål du än sätter upp eller vilken dröm du än tar sikte mot kommer det att finnas yttre hinder att ta sig förbi. De flesta praktiska hinder handlar endera om tid eller pengar. Hur ska du till exempel få ekonomin, budgeten eller projektet att gå ihop? Eller hur ska du hinna med familjen, karriären, vännerna och samtidigt ha tid att ta hand om dig själv?

Även om ett problem verkar svårt eller kanske till och med olösligt till en början, finns det alltid en väg runt svårigheten. Och om du inte kan gå runt hindret, kan du hoppa över, krypa under eller riva det. Allt kräver en insats. Ingen uppnår sina föresatser eller uppfyller sina drömmar utan blod, svett och tårar. Och för att nå dit du vill kan du behöva satsa mycket pengar, tid, avstå från en hel del kul eller försaka något annat. För att lyckas nå dit du vill behöver du ha bestämt dig för att den långsiktiga belöningen är så åtråvärd att det är värt priset.

Även om alla praktiska frågor kan vara nog så komplicerade att lösa, är de mentala och känslomässiga hindren de mest utmanande. Och de försvinner aldrig, utan du bär ständigt med dig till exempel klandrande tankar, en låg självkänsla, dåligt självförtroende eller rädslan för att få kritik eller bli avvisad. Således gör det stor skillnad om du tar tag i dina mentala och känslomässiga hinder. Du blir då mer fri inom alla arenor i ditt liv, samtidigt som de praktiska hindren känns mer överstigliga. Här kan du läsa mer om hur du övervinner dina mentala och känslomässiga hinder: Övervinn alla hinder med mental träning