Business Inspiration | Föreläsning – Du kan bli vad du vill när du blir stor
15908
post-template-default,single,single-post,postid-15908,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

12 jun Föreläsning – Du kan bli vad du vill när du blir stor

För att bli framgångsrik och samtidigt må bra räcker det inte med en bra utbildning och goda betyg. Man behöver också veta vad man vill, ha rätt mental inställning och en tillräckligt god självbild så att man vågar satsa på att nå sina drömmar.

Att drivas av sin inre motivation gör skillnaden

Då går man till skolan för att man själv vill, pluggar för sin egen skull och ser skolan som en väg att nå sina drömmar. Forskningen visar att elever som drivs av sitt inre engagemang:

  • Når bättre begreppsförståelse
  • Lär för livet och inte för proven/betygen
  • Löser problem snabbare och med bättre resultat
  • Levererar bättre kvalitet
  • Är mer kreativa och tar mer ansvar
  • Har högre självkänsla och mår psykiskt bättre

Det innebär alltså att elevresultaten förbättras, fler når gymnasiebehörighet, mobbningen minskar och elevhälsan förbättras.

Investera i de unga

Vi erbjuder en dynamisk föreläsning som ger eleverna en mental styrkeboost och väcker den inre motivationen. Föreläsningen avslutas med en kreativ verkstad då ungdomarna får möjlighet att testa olika övningar som syftar till att stärka viljan, motivationen och självförtroendet. Föreläsningen anpassas efter era önskemål och vi ser gärna att lärarna involveras och är delaktiga i de avslutande övningarna.

Föreläsare är Evis Bergenlöv och Madeleine Åsbrink. Evis är terapeut och coach med ett brinnande intresse för unga. Hon har utvecklat samtalsmetoden Unga motivationståget med syfte att inspirera unga individer till ökad motivation. http://www.evisuellbalans.se/unga-motivationstaget/unga-motivationstaget Madeleine har arbetat som terapeut undre många år och hon är författare till sju böcker om personlig utveckling och ledarskap. Hon är expert på inre drivkrafter och motivation och har tagit fram ett motivationspaket för skolor. https://businessinspiration.se/motivation-i-skolan/

Låter det intressant? Tveka inte att ta kontakt:

Evis: kontakt@evisuellbalans.se eller 073-245 13 25

Madeleine: madeleine@businessinspiration.se eller 0704-418278