Business Inspiration | Vi är nu certifierade användare av beslutsstödssystemet Thinktank
1139
post-template-default,single,single-post,postid-1139,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

11 feb Vi är nu certifierade användare av beslutsstödssystemet Thinktank

För att bli en enad organisation som med full kraft styr mot gemensamma mål och en klar vision krävs det att alla är delaktiga i de beslut som fattas. Ni måste våga fatta beslut och därefter kommunicera ut dem och stå fast vid dem oavsett, till dess att ni beslutar er för att gå i en annan riktning.

För att fånga upp alla idéer, se till att alla våga säga sin åsikt och därefter rangordna och prioritera förslagen är vi nu certifierade användare av beslutsverktyget Thinktank. Ett stöd som kan hjälpa lite större grupper där medlemmarna inte känner varandra så väl, att snabbt komma igång i arbetet. Läs mer på www.thinktank.net.